Tilbud

Odin Hyperextension Rygtræner

Odin Hyperextension Rygtræner giver dig muligheden for at træne dine kernemuskler med fokus på rygmusklerne. Den er let at folde sammen, og kan let opbevares i hjemmet. Sålrammen er opbygget af 50mm profilrør, hvilket gør den velegnet til professionel brug med en brugervægt på 1 ton. Med sin styrke og høje kvalitet, er den ideel til alle, der ønsker at forbedre deres rygmuskler.

Odin Hyperextension Rygtræner
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237006111
Varenummer (SKU): 7105602088477091 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hyperextension Rygtræner

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hyperextension Rygtræner vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hyperextension Rygtræner fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hyperextension Rygtræner til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hyperextension Rygtræner har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237006111