Tilbud

Odin Semi Pro Hyperextension Rygtræner

Odin Semi Pro Hyperextension Rygtræner er den perfekte træningspartner til din rygtræning. Med sin ekstremt stærke opbygning af 70x50mm profilrør kan den håndtere en brugervægt på op til 200kg, hvilket normalt kun ses på meget dyrere rygtrænere. Den flotte sorte finish giver et professionelt udseende, der vil imponere enhver træningsentusiast.

Odin Semi Pro Hyperextension Rygtræner
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237007682
Varenummer (SKU): 7105602088477090 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Semi Pro Hyperextension Rygtræner

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Semi Pro Hyperextension Rygtræner vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Semi Pro Hyperextension Rygtræner fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Semi Pro Hyperextension Rygtræner til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Semi Pro Hyperextension Rygtræner har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237007682