Tilbud

Odin Bænkpres Bænk

Få det professionelle look med Odin Bænkpres. Det klassiske træningsredskab er perfekt til din hjemmegym eller hjemmefitness, og det er let og brugervenligt for alle niveauer af træning. Et bænkpres med stativ er et af de mest populære træningsredskaber til hjemmefitness og ved hjælp af Odin Bænkpres kan du opnå det professionelle look og få mest muligt ud af din træning.

DKK kr. 2.799,00
kr. 4.995,00
Odin Bænkpres Bænk
4.5
DKK kr. 2.799,00
kr. 4.995,00
Odin Bænkpres Bænk
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237006319 Varenummer (SKU): 7105600194122919 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Bænkpres Bænk

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Bænkpres Bænk vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Bænkpres Bænk fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Bænkpres Bænk til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Bænkpres Bænk har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237006319