Tilbud

Tunturi Medicinbold – 1 kg

Tunturi Medicinbold er den perfekte træningspartner til fitness, atletik og gymnastik. Denne medicinbold vejer 1kg og giver dig mulighed for både at træne funktionalitet og udføre træningsøvelser i et højt tempo. Det innovative design gør den kompakt og let, så du kan nemt bære den med til dine træningspas. Det høje kvalitetsmateriale gør den tidstestet og robust, så du kan stole på den vil holde dig selv og din træning på det professionelle plan. Uanset om du er begynder eller erfaren træner, så vil du helt sikkert få glæde af denne medicinbold. Træn mere og få større resultater med Tunturi Medicinbold.

Tunturi Medicine Ball 1 kg
4.5
Tunturi Medicinbold - 1 kg
4.5
Tunturi Medicinbold - 1 kg
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tunturi
EAN: 8717842018033
Varenummer (SKU): 5992300982263544 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Tunturi´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Tunturi Medicinbold – 1 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Tunturi, Tunturi Medicinbold – 1 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Tunturi Medicinbold – 1 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Tunturi, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Tunturi Medicinbold – 1 kg til brug derhjemme

Tunturi er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Tunturi Medicinbold – 1 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8717842018033