Tilbud

SPRI Flat Band Træningselastik Light

Den er lavet af ethylenvinylacetat polymer og har en god styrke og fleksibilitet, som gør det muligt for dig at udvikle din kondition og styrke. Den er lavet af et stærkt og slidstærkt materiale, som kan tåle stød og daglig brug. Den er perfekt til at bruge til træning af små muskler som f.eks. skuldre, arme, ryg og mave. Den er enkel at tage med sig og er meget velegnet til brug hjemme eller i fitnesscentre. SPRI Flat Band Træningselastik Light er et godt valg til at udvikle din udholdenhed og styrke.

DKK kr. 50,00
kr. 170,00
SPRI Flat Band Træningselastik Light
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SPRIEAN: 759026705740 Varenummer (SKU): 7105602088475732 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring SPRI´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

SPRI Flat Band Træningselastik Light

Hvis du træner seriøst og har brug for en SPRI, SPRI Flat Band Træningselastik Light vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe SPRI Flat Band Træningselastik Light fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en SPRI, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

SPRI Flat Band Træningselastik Light til brug derhjemme

SPRI er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

SPRI Flat Band Træningselastik Light har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

759026705740