Tilbud

ASG Speed Træningselastik Sæt

ASG Speed Træningselastik sæt giver dig muligheden for at træne sammen med en ven eller træne modstandsøvelser alene. Sættet indeholder to taljebånd, som let kan justeres til lige præcis den styrke, du ønsker. Derudover er der to modstandsbånd, som gør det muligt at øge eller mindske modstanden, så du kan skræddersy din træning til dine behov. Sættet er udstyret med to håndtag, så du kan udføre forskellige styrkeøvelser. Dette er et fremragende træningssæt til dem, der ønsker at træne intensivt og effektivt.

ASG Speed Træningselastik Sæt
4.5
ASG Speed Træningselastik Sæt
ASG Asg Speed Band 2-Pak
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ASG
EAN: 5704796029218
Varenummer (SKU): 5992301788311322 Kategorier: ,

ASG Speed Træningselastik Sæt

Hvis du træner seriøst og har brug for en ASG, ASG Speed Træningselastik Sæt vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe ASG Speed Træningselastik Sæt fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en ASG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

ASG Speed Træningselastik Sæt til brug derhjemme

ASG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

ASG Speed Træningselastik Sæt har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5704796029218