Tilbud

ASG Træningselastik med håndtag

ASG Træningselastik med håndtag giver dig muligheden for at træne dine arme, ryg, skuldre og ben med forskellige øvelser. Produktet er lavet af naturlatex, så du ikke behøver at bekymre dig om skarpe plastik materialer. Elastikken har en modstand på 9 kg. så du kan justere den og få en effektiv træning.

ASG Træningselastik med håndtag
4.5
ASG Træningselastik med håndtag
ASG Træningselastik Med Håndtag
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ASG
EAN: 5704796029195
Varenummer (SKU): 5992301686750145 Kategorier: ,

ASG Træningselastik med håndtag

Hvis du træner seriøst og har brug for en ASG, ASG Træningselastik med håndtag vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe ASG Træningselastik med håndtag fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en ASG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

ASG Træningselastik med håndtag til brug derhjemme

ASG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

ASG Træningselastik med håndtag har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5704796029195