Tilbud

ASG Træningselastik – Ekstra Let

ASG Træningselastik – Ekstra Let er en lækker powerband, lavet af latex og kommer i den farverige røde farve. Med dens dimensioner på 208 x 0,64 x 0,45 cm, har den en trækkraft på 3,6 – 6 kg og kan bruges til en lang række af funktionelle øvelser som pull ups. Træningselastiken fra ASG er den perfekte måde at få mere ud af dit træningsprogram.

ASG Træningselastik - Ekstra Let
4.5
ASG Træningselastik - Ekstra Let
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ASG
EAN: 5704796025784
Varenummer (SKU): 5992300256393830 Kategorier: ,

ASG Træningselastik – Ekstra Let

Hvis du træner seriøst og har brug for en ASG, ASG Træningselastik – Ekstra Let vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe ASG Træningselastik – Ekstra Let fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en ASG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

ASG Træningselastik – Ekstra Let til brug derhjemme

ASG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

ASG Træningselastik – Ekstra Let har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5704796025784