Tilbud

Thera-Band Tubing Level 4 Ekstra Hård Træningselastik Blå 7,5m

Thera-Band Tubing Level 4 Ekstra Hård Træningselastik Blå 7,5m er et vigtigt element i fitness verdenen. Det er et af de mest anerkendte produkter af sin slags. Det er designet til at styrke styrke, fleksibilitet og udholdenhed og kan anvendes til alle former for træning. Det er ideelt til sportsterapi og genoptræning, og har en ekstra hård konsistens til at opnå et målrettet træningsprogram. Thera-Band Tubing vil forbedre din træning og give dig de bedst mulige resultater.

DKK kr. 244,00
kr. 309,00
Thera-Band Tubing Level 4 Ekstra Hård Træningselastik Blå 7,5m
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Thera-BandEAN: 87453210507 Varenummer (SKU): 7105602088326834 Kategorier: ,

Thera-Band Tubing Level 4 Ekstra Hård Træningselastik Blå 7,5m

Hvis du træner seriøst og har brug for en Thera-Band, Thera-Band Tubing Level 4 Ekstra Hård Træningselastik Blå 7,5m vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Thera-Band Tubing Level 4 Ekstra Hård Træningselastik Blå 7,5m fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Thera-Band, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Thera-Band Tubing Level 4 Ekstra Hård Træningselastik Blå 7,5m til brug derhjemme

Thera-Band er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Thera-Band Tubing Level 4 Ekstra Hård Træningselastik Blå 7,5m har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

87453210507