Tilbud

Aserve Latexfri Træningselastik Heavy Blå 5,5m

Aserve Latexfri Træningselastik Heavy Blå 5,5m er et perfekt valg til mange former for træning og genoptræning. Det er et kraftigt power band, der er lavet uden brug af latex og findes i mange styrkeklasser som 5,5 meter eller 45 meter. Det er let at holde styr på træningen og sin udvikling, da det er et fleksibelt træningselastik, der har den perfekte balance mellem styrke og elasticitet. Det gør det også nemt at bruge, både i hjemmet og i træningscenteret. Gør din træning til en leg med Aserve Latexfri Træningselastik!

Aserve Latexfri Træningselastik Heavy Blå 5,5m
4.5
Aserve Latexfri Blå Elastik 1 stk.
4.5
Aserve Latexfri Træningselastik blå 5,5 m
4.5
Aserve Latexfri Blå Elastik (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Aserve
EAN: 5710043250649
Varenummer (SKU): 7105602088361624 Kategorier: ,

Aserve Latexfri Træningselastik Heavy Blå 5,5m

Hvis du træner seriøst og har brug for en Aserve, Aserve Latexfri Træningselastik Heavy Blå 5,5m vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Aserve Latexfri Træningselastik Heavy Blå 5,5m fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Aserve, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Aserve Latexfri Træningselastik Heavy Blå 5,5m til brug derhjemme

Aserve er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Aserve Latexfri Træningselastik Heavy Blå 5,5m har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5710043250649