Tilbud

Crossmaxx Mini Resistance Træningselastik Heavy (4 Stk)

Lev har brug for øget modstand og ekstra styrke. Med disse elastikker kan du skræddersy dit træningsprogram, så det passer til lige præcis dine behov. De er lette og kompakte, hvilket gør dem lette at transportere, så du kan træne, hvor du vil. De 4 stk. træningselastikker har forskellige farver, hvilket betyder, at du kan øge modstanden ved enten at lægge flere elastikker sammen eller bruge flere elastikker samtidig. De er lavet af TPE-materiale, som gør dem holdbare. LMX1181.H mini resistance band træningselastikker fra Crossmaxx er perfekte til øvelser som f.eks. squats, båndpulls, cable-rows m.m. De er et perfekt supplement til både dit træningsprogram og kostplan. Træningselastikkerne er en god måde at forøge styrken og modstanden, så du kan nå helt nye niveauer!

Crossmaxx Mini Resistance Træningselastik Heavy (4 Stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 5714434118822
Varenummer (SKU): 9036600046335063 Kategorier: ,

Crossmaxx Mini Resistance Træningselastik Heavy (4 Stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx Mini Resistance Træningselastik Heavy (4 Stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx Mini Resistance Træningselastik Heavy (4 Stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx Mini Resistance Træningselastik Heavy (4 Stk) til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx Mini Resistance Træningselastik Heavy (4 Stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434118822