Blackroll Super Band Træningselastik – Hård (104 x 3 cm)

Blackroll Super Band træningselastikker er ideelle til funktionel træning og styrkelse af hele kroppen. Blackroll har produceret disse træningselastikker af to typer elastik: Multi og Resist. De har en størrelse på 104 cm x 3 cm, så du kan få en hård modstand, selv når du træner. Disse træningselastikker er det perfekte supplement til din daglige træning, og de vil hjælpe dig med at skabe den styrke og smidighed, som du ønsker. Med Blackroll Super Band træningselastikker får du professionelle træningsudstyr, som du kan stole på.

Blackroll Super Band Træningselastik - Hård (104 x 3 cm)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blackroll
EAN: 5714434172763
Varenummer (SKU): 9036600204023994 Kategori:

Blackroll Super Band Træningselastik – Hård (104 x 3 cm)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Blackroll, Blackroll Super Band Træningselastik – Hård (104 x 3 cm) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Blackroll Super Band Træningselastik – Hård (104 x 3 cm) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Blackroll, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Blackroll Super Band Træningselastik – Hård (104 x 3 cm) til brug derhjemme

Blackroll er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Blackroll Super Band Træningselastik – Hård (104 x 3 cm) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434172763