Tilbud

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 4 X-Hård Sort

? Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 4 X-Hård er den perfekte træningsløsning for dem, der ønsker at træne hele kroppen. Den ekstra hårde elastik giver mulighed for at kombinere forskellige øvelser for arme, ben og resten af kroppen. Med den robuste kvalitet af latex og den høje vedhæftning giver elastikken dig en sikker og effektiv træning. Den er let at kombinere med andet træningsudstyr og kan bruges til at øge intensiteten på øvelserne. Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 4 X-Hård Sort er den perfekte måde at tage din træning til næste niveau.

DKK kr. 149,00
kr. 319,00
Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 4 X-Hård Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237005916 Varenummer (SKU): 7105600194154662 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 4 X-Hård Sort

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 4 X-Hård Sort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 4 X-Hård Sort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 4 X-Hård Sort til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Latex Exertube Deluxe Træningselastik Niveau 4 X-Hård Sort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237005916