ASG Træningselastik Medium

ASG Træningselastik Medium – den professionelle træningselastik til hjemmetræning! Med ASG Træningselastik Medium kan du udvide mulighederne i din hjemmetræning. Elastikken har en længde på 208 x 2,2 x 0,45 cm og kan bruges til styrketræning og smidighedsøvelser. Træningselastikken er designet og produceret af ASG, så du får en professionel træningselastik af højeste kvalitet. Så træn med ASG Træningselastik Medium og lav øvelser der passer til dig!

ASG Powerband Medium Green
4.5
ASG Træningselastik - Medium
4.5
ASG Træningselastik - Medium
ASG Træningselastik Medium
4.5
ASG Træningselastik Medium
4.5
ASG Træningselastik Medium
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Diverse
EAN: 5704796025807
Varenummer (SKU): 8122400470816923 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Diverse´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

ASG Træningselastik Medium

Hvis du træner seriøst og har brug for en Diverse, ASG Træningselastik Medium vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe ASG Træningselastik Medium fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Diverse, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

ASG Træningselastik Medium til brug derhjemme

Diverse er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

ASG Træningselastik Medium har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5704796025807