Tilbud

Aserve Fitness Træningselastik Medium Grøn

Aserve Fitness Træningselastik Medium er en kraftig kort træningselastik, der er ideel til fitness. Denne type træningselastik kaldes også gymnastik elastik, da den ofte bruges til gymnastiktræning. Denne model findes i 4 forskellige farver: grøn, sort, hvid og blå. Den kraftige træningselastik er lavet af robust materiale, der er holdbart og modstandsdygtig over for høje belastninger. Den er nem at tage med, så du kan træne, hvor som helst. Den har også et højt niveau af elasticitet, hvilket gør den let at strække og give dig kraft og kontrol. Med Aserve Fitness Træningselastik Medium kan du træne muskler, såsom biceps, baglår, skuldre og lænd samt forbedre din stabilitet og koordination.

DKK kr. 38,00
kr. 95,00
Aserve Fitness Træningselastik Medium Grøn
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AserveEAN: 5710043253305 Varenummer (SKU): 7105602088362540 Kategorier: ,

Aserve Fitness Træningselastik Medium Grøn

Hvis du træner seriøst og har brug for en Aserve, Aserve Fitness Træningselastik Medium Grøn vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Aserve Fitness Træningselastik Medium Grøn fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Aserve, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Aserve Fitness Træningselastik Medium Grøn til brug derhjemme

Aserve er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Aserve Fitness Træningselastik Medium Grøn har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5710043253305