LMX. Training Tube Træningselastik Level 3 Orange

LMX. Training Tube Træningselastik Level 3 Orange er et professionelt træningselastik af latex med et udskifteligt cover i kanvas. Elastikkerne er 122 cm lange og har håndtag i hver ende, så de let kan bruges til holdtræning, personlig træning, genoptræning m.m. Level 3 Orange er lavet til intensiv kommerciel brug og har en større modstand end level 1 – Meget let. Træningselastikkerne giver dig mulighed for at træne med professionelt udstyr, hvor du kan opnå maksimal effekt.

LMX. Training Tube Træningselastik Level 3 Orange
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 7430436036046
Varenummer (SKU): 9036600046298016 Kategori:

LMX. Training Tube Træningselastik Level 3 Orange

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Training Tube Træningselastik Level 3 Orange vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Training Tube Træningselastik Level 3 Orange fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Training Tube Træningselastik Level 3 Orange til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Training Tube Træningselastik Level 3 Orange har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7430436036046