Tilbud

ASG Træningselastik – Hård

ASG Træningselastik – Hård er den perfekte løsning til dit funktionelle træningsprogram. Vi har skabt en stærk, resistent træningselastik lavet af naturlig latex. Vores 208 cm lange elastik har en bredde på 3,2 cm og en tykkelse på 0,45 cm. Den har en trækkraft på ca. 15,9 – 38,5 kg, hvilket gør den ideel til funktionel træning. Udstyret med denne træningselastik kan du udføre et bredt udvalg af træningsøvelser. Brug ASG Træningselastik – Hård til at træne og skulpturere din krop efter dine ønsker.

ASG Træningselastik - Hård
4.5
ASG Træningselastik - Hård
4.5
ASG Træningselastik - Hård
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ASG
EAN: 5704796025814
Varenummer (SKU): 5992300447916800 Kategorier: ,

ASG Træningselastik – Hård

Hvis du træner seriøst og har brug for en ASG, ASG Træningselastik – Hård vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe ASG Træningselastik – Hård fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en ASG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

ASG Træningselastik – Hård til brug derhjemme

ASG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

ASG Træningselastik – Hård har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5704796025814