Tilbud

Aserve Latexfri Træningselastik Special Heavy Grå 5,5m

Aserve Latexfri Træningselastik Special Heavy Grå 5,5m er det perfekte træningsværktøj til mange former for træning og genoptræning. Dette kraftige power band er produceret i flere styrkeklasser og kan købes både i 5,5 meter og 45 meter længder. Denne Aserve Latexfri Træningselastik er ideel til at udfordre og øge din styrke, stabilitet og udholdenhed. Med dette træningselastik får du øget effektivitet og glæde i din træning.

Aserve Latexfri Grå Elastik (1 stk)
4.5
Aserve Latexfri Træningselastik Special Heavy Grå 5,5m
4.5
Aserve Latexfri Træningselastik grå 5,5 m
4.5
Aserve Latexfri Grå Elastik (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Aserve
EAN: 5710043250663
Varenummer (SKU): 7105602088361652 Kategorier: ,

Aserve Latexfri Træningselastik Special Heavy Grå 5,5m

Hvis du træner seriøst og har brug for en Aserve, Aserve Latexfri Træningselastik Special Heavy Grå 5,5m vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Aserve Latexfri Træningselastik Special Heavy Grå 5,5m fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Aserve, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Aserve Latexfri Træningselastik Special Heavy Grå 5,5m til brug derhjemme

Aserve er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Aserve Latexfri Træningselastik Special Heavy Grå 5,5m har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5710043250663