Tilbud

Odin PRO CPU OL Vægtskive 2,5kg

Det er lavet af slidstærkt, holdbart stål, der giver en stabil og stærk vægtskive, som kan modstå selv de mest intense øvelser. Vægtskiven er forsynet med en keramisk belægning, der forhindrer at den skrider, så du kan bruge den med tillid. Præcis detaljeret og let at læse mål, gør det nemt at se, hvor meget vægt du løfter. Odin PRO CPU OL-vægtskive på 2,5 kg er den perfekte tilføjelse til ethvert træningsprogram og er et must have for alle fitness junkies.

Odin PRO CPU OL Vægtskive 2,5kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237009723
Varenummer (SKU): 7105600194121041 Kategorier: , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin PRO CPU OL Vægtskive 2,5kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin PRO CPU OL Vægtskive 2,5kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin PRO CPU OL Vægtskive 2,5kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin PRO CPU OL Vægtskive 2,5kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin PRO CPU OL Vægtskive 2,5kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237009723