Tilbud

Odin Hex Håndvægte 4kg (1 stk)

Odin Hex Håndvægte 4kg er professionelle håndvægte af høj kvalitet. Disse håndvægte er fremstillet af solidt jern og belagt med hårdt gummi, som minimerer eventuelle skader på gulvet ved at tabe håndvægten. Odin Hex håndvægte har en sekskantet form, som gør, at de ikke ruller, når de ligger på gulvet. Med et vægt på 4 kg er Odin Hex håndvægten ideel til træning af alle store og små muskelgrupper. Køb Odin Hex håndvægte og oplev det professionelle udstyr til træning!

Odin Hex Håndvægte 4kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237003967
Varenummer (SKU): 7105602088576057 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hex Håndvægte 4kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hex Håndvægte 4kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hex Håndvægte 4kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 4kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 4kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237003967