Tilbud

Odin Bohemian Elephant Yogamåtte 0,8cm

Odin Bohemian Elephant Yogamåtten er en utrolig flot og kraftig måtte af højeste TPE-kvalitet, belagt med et flot ruskindsdesign. Denne slidsstærke træningsmåtte er ideel til lettere styrketræningsøvelser, som f.eks. brugen af håndvægte eller kettlebells. Måtten har en tykkelse på 0,8 cm, er ekstremt behagelig og yderste holdbar. Odin Ruskind + TPE Yogamåtte passer perfekt til hjemmetræning eller yoga- og pilatesøvelser, og giver den optimale støtte til kroppen.

DKK kr. 399,00
kr. 999,00
Odin Bohemian Elephant Yogamåtte 0,8cm
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237002687 Varenummer (SKU): 7105600194154601 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Bohemian Elephant Yogamåtte 0,8cm

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Bohemian Elephant Yogamåtte 0,8cm vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Bohemian Elephant Yogamåtte 0,8cm fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Bohemian Elephant Yogamåtte 0,8cm til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Bohemian Elephant Yogamåtte 0,8cm har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237002687