Tilbud

Odin Bohemian Desert Rose Yogamåtte 0,8cm

Odin Bohemian Desert Rose Yogamåtte 0,8cm er en utrolig flot og kraftig yogamåtte i højeste TPE-kvalitet, der er belagt med ruskind. Dette giver den slidstærke træningsmåtte et smukt design, der gør den ideel til lettere styrketræningsøvelser, som f.eks. brugen af håndvægte eller kettlebells.

Odin Bohemian Desert Rose Yogamåtte 0,8cm
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237002663
Varenummer (SKU): 7105600194154599 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Bohemian Desert Rose Yogamåtte 0,8cm

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Bohemian Desert Rose Yogamåtte 0,8cm vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Bohemian Desert Rose Yogamåtte 0,8cm fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Bohemian Desert Rose Yogamåtte 0,8cm til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Bohemian Desert Rose Yogamåtte 0,8cm har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237002663