Tilbud

Odin Yogamåtte 0,4cm Sort

Måtten har en sort farve, der er kombineret med et diskret, stilrent mønster, der gør denne yogamåtte til et smukt designelement.Den indre komfort er uovertruffen, og den er utrolig fleksibel og meget behagelig at ligge på.Måtten er perfekt til både begyndere og øvede yogalærere, der ønsker at udføre øvelser på højeste niveau. Odin Yogamåtten er et must-have til alle, der ønsker at træne yoga og har brug for en holdbar og pålidelig yogamåtte.

DKK kr. 99,00
kr. 349,00
Odin Yogamåtte 0,4cm Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237005206 Varenummer (SKU): 7105602088432440 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Yogamåtte 0,4cm Sort

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Yogamåtte 0,4cm Sort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Yogamåtte 0,4cm Sort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Yogamåtte 0,4cm Sort til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Yogamåtte 0,4cm Sort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237005206