Tilbud

Odin Dual Blue TPE Yogamåtte 0,6cm

Odin Dual Blue TPE Yogamåtte 0,6 cm er en utrolig kvalitetsmåtte, der er fremstillet af TPE-materiale, som er en af de højeste kvaliteter på markedet. Dette sikrer en ekstremt holdbar overflade, der gør det muligt at udføre lettere styrketræningsøvelser med sikkerhed. Måtten er 0,6 cm tyk, så den giver en god støtte til kroppen og absorberes optimalt. Måtten er designet med et flot blåt mønster, så den ser godt ud i din yogastudio. Dette er den perfekte måtte til både begyndere og avancerede yogastuderende.

Odin Dual Blue TPE Yogamåtte 0,6cm
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237002649
Varenummer (SKU): 7105600194154597 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Dual Blue TPE Yogamåtte 0,6cm

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Dual Blue TPE Yogamåtte 0,6cm vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Dual Blue TPE Yogamåtte 0,6cm fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Dual Blue TPE Yogamåtte 0,6cm til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Dual Blue TPE Yogamåtte 0,6cm har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237002649