Tilbud

Odin Dual Pink/Blue TPE Yogamåtte 0,6cm

Odin Dual Pink/Blue TPE Yogamåtte er en meget slidstærk yogamåtte af den højeste kvalitet. Det flotte design og de høje kvalitetsmaterialer giver en optimal komfort og stabilitet. Måtten er ideel til lette styrketræningsøvelser, hvor man f.eks. kan bruge den til yoga, pilates eller styrketræning. Med en tykkelse på 0,6 cm, er denne yogamåtte let at trække rundt på, hvilket gør det nemt at transportere den til træning. Odin Dual Pink/Blue TPE Yogamåtte er en af de bedste yogamåtter på markedet.

DKK kr. 199,00
kr. 449,00
Odin Dual Pink/Blue TPE Yogamåtte 0,6cm
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237002656 Varenummer (SKU): 7105600194154598 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Dual Pink/Blue TPE Yogamåtte 0,6cm

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Dual Pink/Blue TPE Yogamåtte 0,6cm vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Dual Pink/Blue TPE Yogamåtte 0,6cm fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Dual Pink/Blue TPE Yogamåtte 0,6cm til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Dual Pink/Blue TPE Yogamåtte 0,6cm har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237002656