Tilbud

Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Sort

Nyd god kvalitet og komfort med Odin TPE Yogamåtte 0,3 cm Sort. Denne yogamåtte er fremstillet af TPE, som er den bedste kvalitet, du kan finde. Det betyder, at du får forbundet god komfort med høj kvalitet. Måtten har en tykkelse på 0,3 cm, en længde på 173 cm og en bredde på 61 cm. Foruden kvalitet og komfort, har Odin TPE Yogamåtte en yderst skridsikker overflade, som sikrer, at du har et godt greb, når du træner. Med Odin TPE Yogamåtte 0,3 cm Sort har du det perfekte fundament for yoga og meditation.

Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Sort
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237003325
Varenummer (SKU): 7105602088578295 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Sort

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Sort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Sort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Sort til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin TPE Yogamåtte 0,3cm Sort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237003325