Tilbud

Odin Bohemian Blue Lotus Yogamåtte 0,8cm

Odin Bohemian Blue Lotus Yogamåtten 0,8 cm er lavet af de højeste kvalitets TPE-materialer og er belagt med et slidstærkt ruskind. Denne flotte yogamåtte er ideel til let styrketræning, såsom brug af kettlebells og håndvægte. Den er utrolig holdbar og giver god støtte til kroppen under træning. Gør dit træningsprogram endnu bedre med denne Odin Bohemian Blue Lotus Yogamåtte 0,8 cm.

DKK kr. 399,00
kr. 999,00
Odin Bohemian Blue Lotus Yogamåtte 0,8cm
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237002670 Varenummer (SKU): 7105600194154600 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Bohemian Blue Lotus Yogamåtte 0,8cm

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Bohemian Blue Lotus Yogamåtte 0,8cm vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Bohemian Blue Lotus Yogamåtte 0,8cm fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Bohemian Blue Lotus Yogamåtte 0,8cm til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Bohemian Blue Lotus Yogamåtte 0,8cm har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237002670