Tilbud

Odin Basic Hex Håndvægte 4kg

Odin Basic Hex Håndvægte 4kg er et par kvalitetshåndvægte lavet af holdbart plast. Deres sekskantede form forhindrer dem i at rulle rundt på gulvet, hvilket gør dem utroligt praktiske. Hver håndvægt har tydeligt mærket sin vægt, så du nemt kan vælge det rette for dig. Odin Basic Hex Håndvægte 4kg giver dig muligheden for at øge din styrke og kondition med sikkerhed.

Odin Basic Hex Håndvægte 4kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004322
Varenummer (SKU): 7105600194121965 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Basic Hex Håndvægte 4kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Basic Hex Håndvægte 4kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Basic Hex Håndvægte 4kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Basic Hex Håndvægte 4kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Basic Hex Håndvægte 4kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004322