Tilbud

Odin Hex Håndvægte 15kg (1 stk)

Odin Hex Håndvægte 15kg er professionelle håndvægte af høj kvalitet. De er fremstillet af jern og er belagt med hårdt gummi, som mindsker risikoen for skader på gulvet, hvis håndvægten falder ned. Odin Hex Håndvægte er seks kantede, hvilket gør, at de ikke ruller væk, når de ligger på gulvet. Disse håndvægte er det perfekte valg til dig, der ønsker at træne med professionelle vægte af høj kvalitet. 1 stk.

Odin Hex Håndvægte 15kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004049
Varenummer (SKU): 7105602088546655 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hex Håndvægte 15kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hex Håndvægte 15kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hex Håndvægte 15kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 15kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 15kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004049