Tilbud

Odin Krom Håndvægte 5kg (1 stk)

Den professionelle Odin Krom Håndvægt er lavet af slidstærk kvalitet, som gør den ideel til erhvervsmæssig brug. Disse 5 kg håndvægte er holdbare og kan tåle meget. Nummereringen på håndvægten er tydelig, hvilket gør det nemt at holde styr på vægten. Det er et praktisk og effektivt værktøj, der vil være med til at øge produktiviteten og kvaliteten af arbejdet.

Odin Krom Håndvægte 5kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004230
Varenummer (SKU): 7105600194045898 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Krom Håndvægte 5kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Krom Håndvægte 5kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Krom Håndvægte 5kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Krom Håndvægte 5kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Krom Håndvægte 5kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004230