Tilbud

Head Speed Team L

Ketspilleren, som ønsker at præstere på det højeste niveau. Med Head Speed Team L 2022 får du en lynhurtig og manøvrevenlig ketcher, der kombinerer power og kontrol. Ketcheren er udstyret med en spændende konstruktion af grafite og stål, som giver et stærkt fundament og ekstra kontrol. Den avancerede teknologi giver et fantastisk spin- og power-potentiale, så du kan svinge dine shots med kreativitet og præcision. Intet slår hurtigere og mere manøvrevenlige tennisketcher, og Head Speed Team L 2022 leverer det hele. Tag kontrollen på banen med Head Speed Team L 2022 tennisketcheren!

DKK kr. 1.090,00
kr. 1.749,00
Head Speed Team L
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 724794368237 Varenummer (SKU): 8122400140304135 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Speed Team L

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Speed Team L vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Speed Team L fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Speed Team L til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Speed Team L har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794368237