Head IG Challenge Pro

Den er sammensat af en kombination af de gængse materialer, der bruges i tennisketcher og kommer med en stabil head size og et let frame. Ketcheren har en let vægt, så du får god kontrol over dine slag og bevægelser. Med denne tennisketcher har du en suveræn allround tennisketcher, der er ideel for den mere øvede spiller.

DKK kr. 699,00
Head IG Challenge Pro
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726423029243 Varenummer (SKU): 8122401875468892 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head IG Challenge Pro

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head IG Challenge Pro vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head IG Challenge Pro fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head IG Challenge Pro til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head IG Challenge Pro har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726423029243