Wilson Tour 12 PK Dark Green

Med Wilson Tour 12 PK Dark Green får du en praktisk, lækker og rummelig tennistaske. Den har et stort rum og et termorum til dine tennisketchere, så du har plads til al dit udstyr. Tasken har plads til op til 12 tennisketchere, så du kan være professionel klar til enhver match. Tasken er lavet af holdbare materialer, så den modstår slid og vejr. Den er perfekt til at beskytte dit dyre tenniseudstyr og hjælper dig med at holde det organiseret.

Wilson Tour 12 PK Dark Green
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Wilson
EAN: 0097512647946
Varenummer (SKU): 8122401429868988 Kategori:

Wilson Tour 12 PK Dark Green

Hvis du træner seriøst og har brug for en Wilson, Wilson Tour 12 PK Dark Green vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Wilson Tour 12 PK Dark Green fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Wilson, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Wilson Tour 12 PK Dark Green til brug derhjemme

Wilson er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Wilson Tour 12 PK Dark Green har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

97512647946