Head Graphene Touch Extreme Lite

Head Graphene Touch Extreme Lite er den perfekte tennisketcher til begynderen eller den kræsne. Den er nem at håndtere og har et letvægt design, som giver dig suveræn kontrol med stor spin. Graphene Touch Extreme Lite er designet med det nyeste materiale, Graphene, som giver optimal balance mellem ydeevne og komfort. Den er ideel til at give dig den ekstra spin, som du har brug for for at spille som en professionel.

DKK kr. 650,00
Head Graphene Touch Extreme Lite
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424518692 Varenummer (SKU): 8122401215048020 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Extreme Lite

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Extreme Lite vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Extreme Lite fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Extreme Lite til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Extreme Lite har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424518692