Tilbud

Head Graphene 360+ Speed MP

Head Graphene 360+ Speed MP er udstyret med Head’s innovative Graphene 360+ teknologi, som giver optimal kraftoverførsel og stabilitet. Designet af ketcheren gør det muligt for spilleren at få nemmere adgang til kræfter, så det er nemmere at styre og kontrollere bolden. Ketcherens stivhed giver god kontrol og præcision, hvilket gør det muligt for spilleren at spille hurtigere og mere præcist. Ketcheren er også perfekt til at generere spin og kontrol på alle slags tennisketcher. Head Graphene 360+ Speed MP er ideel til alle slags niveauer af tennisspillere og tilbyder en perfekt balance mellem kraft, kontrol og følsomhed. Med denne unikke tennisketcher får du hele pakken, så du kan spille med fart, kontrol og præcision.

Head Graphene 360+ Speed MP
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794233429
Varenummer (SKU): 8122400918622550 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360+ Speed MP

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360+ Speed MP vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360+ Speed MP fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360+ Speed MP til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360+ Speed MP har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794233429