Tilbud

Head Graphene 360+ Speed MP Lite

Speed MP er forbedret med den innovative Graphene 360 + teknologi og er designet til at give spilleren styrke og kontrol, samtidig med at man opnår optimal komfort. Dette er en perfekt vægt/størrelse for alle niveauer af spillere, og den er desuden udstyret med et moderne head-design, der giver optimale spille egenskaber til spilleren. Med den innovative Graphene 360 + teknologi får man en kombination af styrke, kontrol og komfort. Head Graphen 360+ Speed MP Lite er Novak Djokovics officielle ketcher, og med denne ketcher får du god balance mellem styrke, kontrol og komfort! Prøv Head Graphen 360+ Speed MP Lite og udnyt alle fordelene ved den innovative Graphene 360+ teknologi og gå på court med stil!

Head Graphene 360+ Speed MP Lite
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794233573
Varenummer (SKU): 8122401339492890 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360+ Speed MP Lite

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360+ Speed MP Lite vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360+ Speed MP Lite fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360+ Speed MP Lite til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360+ Speed MP Lite har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794233573