Tilbud

Head Graphene 360+ Prestige S

Ketcherne i Graphene 360+ Prestige S serien er designet til at give dig den ultimative kontrol. Graphene-teknologien gør ketcheren let, samtidig med at den giver dig de nødvendige kræfter til at skabe kraftfulde slag. Den har også en unik skrånende skrift, som giver dig et mere præcist slag og kontrol. Vælg Graphene 360+ Prestige S tennisketcheren og få den perfekte kombination af kraft og præcision! Det er den perfekte ketcher for både professionelle og amatør spillere.

Head Graphene 360+ Prestige S
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794235904
Varenummer (SKU): 8122401981249778 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360+ Prestige S

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360+ Prestige S vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360+ Prestige S fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360+ Prestige S til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360+ Prestige S har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794235904