Tilbud

Head Graphene 360 Instinct MP Lite

Head Instinct MP Lite leverer den ultimative kombination af lyshed og komfort. Graphene 360-teknologien giver dig en større sweet spot, som generer en masse fart, så du kan spille med kontrol og pres. Tennisketcheren er let, bevarer sin stivhed og leverer masser af power og dynamik. Det høje niveau af komfort gør det nemt at spille med, uanset om du er professionel eller nybegynder. Head Instinct MP Lite er det perfekte valg for de spillere, der søger et letvægtsmatchplay, der leverer masser af kontrol og power.

DKK kr. 540,00
kr. 600,00
Head Graphene 360 Instinct MP Lite
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424826988 Varenummer (SKU): 8122400758081914 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360 Instinct MP Lite

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360 Instinct MP Lite vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360 Instinct MP Lite fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360 Instinct MP Lite til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360 Instinct MP Lite har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424826988