Tilbud

Head Graphene 360+ Gravity S

Head Graphene 360+ Gravity S 2021 er tennisketcherens ultimative kombination af lethed, stort sweetspot og skønhed. Denne tennisketchere har et kraftfuldt design, hvilket giver spillere den optimale balance mellem kontrol og power. Den er spækket med avancerede teknologier, såsom Head Graphene 360+, som reducerer vibrationer og giver dig det perfekte greb og følelse ved hver træfferen. Desuden er dette lækre stykke udstyr udstyret med head’s stødabsorberende teknologi, som giver dig ekstra komfort og stabilitet, når du rammer bolden. Komforten er i topklasse, da ketcheren har et ergonomisk design, der gør det let og behageligt at holde og ramme. Nyt dit spil med denne ultra lette tennisketchere, der er fyldt med moderne teknologier.

DKK kr. 800,00
kr. 1.649,00
Head Graphene 360+ Gravity S
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 724794046616 Varenummer (SKU): 8122401582979894 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360+ Gravity S

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360+ Gravity S vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360+ Gravity S fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360+ Gravity S til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360+ Gravity S har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794046616