Tilbud

Head Extreme Tour

Den perfekte ketcher til dig, der ønsker balance mellem power og spin, er Head Extreme Tour 2022. Denne ketcher er udstyret med Spin Shaft og Spin Grommets, som giver dig det skarpe spin du har brug for til at få det optimale ud af dit spil. Med sin professionelle balance af kraft og spinning, er Head Extreme Tour 2022 det perfekte valg for at tage dit tennis til det næste niveau.

Head Extreme Tour
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794483114
Varenummer (SKU): 8122401028634733 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Extreme Tour

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Extreme Tour vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Extreme Tour fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Extreme Tour til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Extreme Tour har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794483114