Tilbud

Head Extreme MP L

Head Extreme MP L 2022 er en letvægts tennisketcher, der er designet til at give dig ekstra power og spin. Den innovative Head Balance Technology giver dig en optimal balance og kontrol, som gør det let at træffe præcise skud. Det lave vægt giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigt omkring banen og lave komplekse slag. Denne ketcher er godkendt af den verdensberømte tennisspiller Matteo, som stoler på Head til at levere det mest innovative udstyr på banen. Denne ketcher er perfekt til at give dig kontrol og power over dit spil.

DKK kr. 1.040,00
kr. 1.749,00
Head Extreme MP L
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 724794483411 Varenummer (SKU): 8122401060654599 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Extreme MP L

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Extreme MP L vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Extreme MP L fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Extreme MP L til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Extreme MP L har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794483411