Tilbud

Head Boom JR.

Head Boom Jr. 2022 er en flot junior tennisketcher, der giver enorm power uden at gå på kompromis med kontrol. Den har et identisk design som Boom ketcheren til voksne for at sikre en komplet tenniseksperience. Designet giver junior spillere de bedste forudsætninger for at udvikle deres spilleevne og give dem mulighed for at udforske deres tennistalent. Head Boom Jr. 2022 er designet til junior spillere i alderen 9-11 år, og er perfekt til dem, der ønsker at tage deres tennisspil til det næste niveau.

DKK kr. 719,00
kr. 799,00
Head Boom JR.
5
DKK kr. 799,00
Head Boom Jr 2022
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 724794367063 Varenummer (SKU): 8122400948962369 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Boom JR.

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Boom JR. vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Boom JR. fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Boom JR. til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Boom JR. har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794367063