FitWood Upplyft Wallbar Ribbe Hvid (Sort trin)

FitWood Upplyft Wallbar Ribbe i ekstremt høj kvalitet. Denne ribbe har et klassisk design, men med lidt mere luft ved de øverste greb. Rammen og ribberne er fremstillet i malet hvid træ og har en maksimal brugervægt på op til 136 kg. FitWood Upplyft Wallbar Ribbe er den perfekte løsning til professionelle brugere, der søger robusthed og komfort.

FitWood Upplyft Wallbar Ribbe Hvid (Sort trin)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FitWood
EAN: 6430061241250
Varenummer (SKU): 7105600194079452 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring FitWood´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

FitWood Upplyft Wallbar Ribbe Hvid (Sort trin)

Hvis du træner seriøst og har brug for en FitWood, FitWood Upplyft Wallbar Ribbe Hvid (Sort trin) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe FitWood Upplyft Wallbar Ribbe Hvid (Sort trin) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en FitWood, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

FitWood Upplyft Wallbar Ribbe Hvid (Sort trin) til brug derhjemme

FitWood er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

FitWood Upplyft Wallbar Ribbe Hvid (Sort trin) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

FitWood

EAN

6430061241250