Tilbud

FitWood TAIMI Ribbe (Sort Birk)

FitWood TAIMI Ribbe giver en professionel balanceoplevelse. Fremstillet i klassisk design med lidt mere luft ved de øverste greb, er denne ribbe rammen samt ribberne lavet af malet sort birketræ. Upplyft Wallbar Ribbe kan bære op til en maksimal brugervægt, så du kan få mest muligt ud af din træning. Med denne ribbe får du både professionel kvalitet og stilfuld elegance.

FitWood TAIMI Ribbe (Sort Birk)
4.5
Fitwood TAIMI vægstænger, sort - birk
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FitWood
EAN: 6430061242813
Varenummer (SKU): 7105600194079425 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring FitWood´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

FitWood TAIMI Ribbe (Sort Birk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en FitWood, FitWood TAIMI Ribbe (Sort Birk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe FitWood TAIMI Ribbe (Sort Birk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en FitWood, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

FitWood TAIMI Ribbe (Sort Birk) til brug derhjemme

FitWood er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

FitWood TAIMI Ribbe (Sort Birk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

6430061242813