Tilbud

FitWood AARNI Ribbe (Hvid)

FitWood AARNI Ribbe (Hvid) er en professionel ribbe i ekstrem høj kvalitet. Den nye og innovative design af ribben gør det muligt at udforske nye måder at komme i form og træne på. Den er fremstillet i Finland og har en ramme og ribbe lavet af malet hvid træ. Den maksimale brugervægt er helt oppe på 150 kg, så du kan være sikker på, at ribben kan holde til større belastninger. FitWood AARNI Ribbe (Hvid) er det perfekte valg for dem, der ønsker at træne på den højeste niveau.

FitWood AARNI Ribbe (Hvid)
4.5
Fitwood AARNI vægstænger, hvid
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FitWood
EAN: 6430061242660
Varenummer (SKU): 7105602088576222 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring FitWood´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

FitWood AARNI Ribbe (Hvid)

Hvis du træner seriøst og har brug for en FitWood, FitWood AARNI Ribbe (Hvid) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe FitWood AARNI Ribbe (Hvid) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en FitWood, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

FitWood AARNI Ribbe (Hvid) til brug derhjemme

FitWood er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

FitWood AARNI Ribbe (Hvid) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

6430061242660