Tilbud

Finnlo Loxon XTR Crosstrainer

Finnlo Loxon XTR er en professionel crosstrainer, der kommer med et stort udvalg af træningsprogrammer. Den har 8 fitnessprogrammer og 15 træningsprogrammer. Det store, klare LCD-display viser afstand, tid, hastighed, kalorier og puls. Maskinen er også udstyret med en ergonomisk konstruktion, der sikrer optimal komfort og sikkerhed under træning. Finnlo Loxon XTR gør det muligt at træne effektivt og nydelse fra dit hjem.

Finnlo Loxon XTR Crosstrainer
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251328602
Varenummer (SKU): 7105602088297142 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Loxon XTR Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Loxon XTR Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Loxon XTR Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Loxon XTR Crosstrainer til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Loxon XTR Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251328602