Tilbud

Finnlo Loxon Crosstrainer

Finnlo Loxon er den perfekte crosstrainer til dig, som ønsker at træne effektivt og intensivt. Med hele 31 træningsprogrammer tilbyder den meget varierede træning, herunder 19 fitnessprogrammer og 12 træningsprogrammer. Den store LCD-skærm viser alle de vigtige data, såsom afstand, tid, hastighed, kalorier og puls. Den professionelle Finnlo Loxon crosstrainer giver dig mulighed for at komme i form og blive stærkere hurtigt og effektivt, så du kan få de bedste resultater.

Finnlo Loxon Crosstrainer
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251328404
Varenummer (SKU): 7105602088297137 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Loxon Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Loxon Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Loxon Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Loxon Crosstrainer til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Loxon Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251328404