Star Trac 4 Series 4-CT 15″ Display Crosstrainer

Star Trac 4 Series 4-CT 15″ Display Crosstrainer er den perfekte maskine til træning i mindre faciliteter. Med et let design og en 15″ Touch-skærm er dette den ideelle crosstrainer til træning og udholdenhedstræning. Den intuitive OpenHub teknologi giver brugerne mulighed for at koble en række fitness-apps til maskinen, og det er let at se træningsdata for hver session. Den har også en komfortabel, 4-punkts længdejusterbar pedalarm, som kan ændres til hver enkelt bruger. Med Star Trac 4 Series 4-CT 15″ Display Crosstrainer får du en premium-oplevelse og farvedisplay, som giver tydelige signaler til den trænende.

Star Trac 4 Series 4-CT 15" Display Crosstrainer
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star Trac
EAN: 5714434143329
Varenummer (SKU): 9036600984284966 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac 4 Series 4-CT 15″ Display Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac 4 Series 4-CT 15″ Display Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac 4 Series 4-CT 15″ Display Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-CT 15″ Display Crosstrainer til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac 4 Series 4-CT 15″ Display Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434143329