Vægtskive 20 kg

Gå ikke på kompromis med dine træningsmål – gør dit hjemmegym komplet med disse gummibelagte vægtskiver med Ø50 hul. Med 20 kg vægtskiver, har du den perfekte balance til at kunne træne specifikke muskler og styrke din kondition. De gummibelagte overflader sikrer både træningsudstyr og gulve mod skader og slid. Opgrader nu dit hjemmegym med netop disse vægtskiver.

Vægtskive 20 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: InnoFitness DK
EAN: 630595704320
Varenummer (SKU): 9031301659187587 Kategori:

Vægtskive 20 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en InnoFitness DK, Vægtskive 20 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Vægtskive 20 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en InnoFitness DK, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Vægtskive 20 kg til brug derhjemme

InnoFitness DK er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Vægtskive 20 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

630595704320