TRX Tactical Gym Slyngetræner Kit

TRX Tactical Gym Slyngetræner Kit er den mest robuste suspension trainer derude. Det er fremstillet af letvægtsmaterialer, men stærkt nok til de mest barske betingelser. Sættet indeholder TRX Tactical Suspension Trainer, TRX Dørophæng, TRX Suspension Anchor og TRX Mini Tone. Tag kontrol over din træning med et TRX Tactical Gym Slyngetræner Kit. Det professionelle sæt vil hjælpe dig med at forbedre din balance, styrke, mobilitet og kondition. Kom i gang med at få styr på din træning, og opnå de resultater, du ønsker.

TRX Tactical Gym Slyngetræner Kit
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TRX
EAN: 5714434109530
Varenummer (SKU): 9036600494480693 Kategorier: ,

TRX Tactical Gym Slyngetræner Kit

Hvis du træner seriøst og har brug for en TRX, TRX Tactical Gym Slyngetræner Kit vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TRX Tactical Gym Slyngetræner Kit fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TRX, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TRX Tactical Gym Slyngetræner Kit til brug derhjemme

TRX er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TRX Tactical Gym Slyngetræner Kit har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

TRX

EAN

5714434109530